COACHING

 

Soms zijn omstandigheden in je directe omgeving, waardoor je even niet weet hoe je ermee om kunt gaan. Een coach kan helpen om je eigen regie weer in handen te nemen, door jou als coachee (cliënt) in zijn kracht terug te zetten.

 

De afgelopen jaren heb ik me toegelegd om verschillende coachings- methoden en technieken. Hierdoor ben ik in staat om een passende wijze u te begeleiden. Inmiddels werk ik meer dan 10 jaar in dit vakgebied werkzaam en kan ik stellen dat mijn portfolio uitgebreid is. Enkele thema's zijn; transgender, echtscheiding, ziektes, beperkingen, dood, werkloosheid, persoonlijke groei (zelfvertrouwen, reflectie. e.d.)

 

De afgelopen jaren heb ik mijn coaching technieken geoptimaliseerd. Zo blijkt dat een werk- en huisbezoek bijdraagt aan het coaching proces. Je bent in je eigen / vertrouwde omgeving, waardoor het eenvoudiger is om te praten. Daarnaast kan ik de sfeer ervaren/ voelen, waardoor ik me beter kan inleven in de situatie. De kern van de problematiek helder en inzichtelijk wordt. Als cliënten een blokkade hebben en niet kunnen of durven te praten dan pas ik de visualisatie techniek toe. Op het moment dat ik vaststel dat de behoefte op een ander punt ligt dan ik kan bieden, zal ik u naar doorverwijzen.